Hírlevél

Amennyiben érdeklik Önt a friss hírek, akciók és információk, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.
Vezetéknév:
Keresztnév:
Email cím:

Gyorsmenü


Hírdessen Ön is a Füzesgyarmatinfón

 Kedvező OnLine szállásfoglalás a Sárréten

 Akciós hírdetések listája

 Városi információs oldalak gyűjtőhelye

Üdvözöljük településinformációs
weboldalhálózatunkban.
Jelenleg elérhető településeink:

Feltöltés alatt lévő települések:

  • Berettyóújfalu
  • Biharnagybajom
  • Dévaványa
  • Ecsegfalva
  • Hódmezővásárhely
  • Karcag
  • Komádi
  • Orosháza
  • Püspökladány
  • Tiszafüred

Békés megye - Sárrét Szeghalom szeghalmi vállalkozások vállalkozók cégek civil szervezetek programok rendezvények hírek  akciók weboldal weboldal készítés domain regisztráció web tárhely térkép APEH munkaügyi központ belföldi utazás szállás portál szállítmányozás Sárréti múzeum Péter András gimnázium Szigeti Endre

 

 

Híreink

2014-01-31 09:01:08

Középpontban a füzesgyarmati Hotel Gara

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda tökéletes választás a pihenni és kirándulni vágyók számára. A helyi szolgáltatások, termál fürdő, gyógyászat, wellness mellet a túrázók számára Füzesgyarmatról minden könnyen elérhető.

2013-12-14 12:33:17

Itthon ünnepel Csordás Ákos - interjú

Az X-Faktor negyedik helyén végzett, ezzel az idei év legjobb tehetségkutatós férfi hangja lett Csordás Ákos. A békési fiatalembert az interneten keresztül kérdeztük múlt heti kieséséről, terveiről, elképzeléseiről.

2013-12-14 12:31:00

Beugrott lopni a benzinkútra, míg várta a buszt

Rendszeresen dézsmálta egy 52 éves férfi egy mezőhegyesi benzinkút shopját.

2012-07-28 08:25:02

Nagy volt az érdeklődés a II. Csöröge Fesztivál iránt

A rendezvény nevéhez híven idén is a csöröge játszott legnagyobb szerepet a második alkalommal megrendezett füzesgyarmati Csöröge Fesztiválon.

2012-07-23 15:50:14

Smaragdfát ültettek az Egyesített Szociális Intézmény udvarán

Alföldi Andrea és Rákosi Katalin, a Magyar Nők Szövetségének elnöke és alelnöke smaragdfát ajándékozott a Füzesgyarmati Nők Egyesületének, melyet június 7-én az Egyesített Szociális Intézmény udvarán ültettek el.

Megyei hírek, röviden

Száztíz centi hősiesség Gyűrűk ura ízesítéssel

Befutott Peter Jackson hobbitos-törpös mozijának záró epizódját bemutató előzetes. Az öt sereg csatája december 18-tól lesz látható a hazai mozikban.

A cégvezetőkre fókuszál a gyulai DELTA

Ismét megnyitotta kapuit a munkahelyteremtésre alkalmas vezetői adottságokkal bíró, stratégiai gondolkodású fiatalok képzését megvalósító Dél-Alföldi Talentum Akadémia Gyulán. A diákok tehetségüknek és a DELTA foglalkozásain megszerzett tudásnak köszönhetően képesek lehetnek kis- és középvállalkozások létrehozására, hatékony működtetésére. Ezek a cégek pedig a magyar társadalom öngondoskodásának motorját jelenthetik a későbbiekben.

Komoly változás jön a Facebookos üzenetküldésben

Változtat üzenetküldési lehetőségein a Facebook, olyannyira, hogy rövidesen mobilról már csak a Messengeren keresztül lehet majd üzenni. Aki eddig enélkül használta a közösségi oldalt, annak is kötelezően telepítenie kell majd az alkalmazást.

Felvételi 2014: ponthatárok Békéscsabán

Békés megyében a békéscsabai kampusz gazdálkodási és menedzsment szakának leendő levelezős hallgatóinak volt a legnehezebb dolga, lévén 460 pont kellett a bejutáshoz.