Hírlevél

Amennyiben érdeklik Önt a friss hírek, akciók és információk, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.
Vezetéknév:
Keresztnév:
Email cím:

Gyorsmenü


Hírdessen Ön is a Füzesgyarmatinfón

 Kedvező OnLine szállásfoglalás a Sárréten

 Akciós hírdetések listája

 Városi információs oldalak gyűjtőhelye

Üdvözöljük településinformációs
weboldalhálózatunkban.
Jelenleg elérhető településeink:

Feltöltés alatt lévő települések:

  • Berettyóújfalu
  • Biharnagybajom
  • Dévaványa
  • Ecsegfalva
  • Hódmezővásárhely
  • Karcag
  • Komádi
  • Orosháza
  • Püspökladány
  • Tiszafüred

Békés megye - Sárrét Szeghalom szeghalmi vállalkozások vállalkozók cégek civil szervezetek programok rendezvények hírek  akciók weboldal weboldal készítés domain regisztráció web tárhely térkép APEH munkaügyi központ belföldi utazás szállás portál szállítmányozás Sárréti múzeum Péter András gimnázium Szigeti Endre

 

 

Híreink

2014-01-31 09:01:08

Középpontban a füzesgyarmati Hotel Gara

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda tökéletes választás a pihenni és kirándulni vágyók számára. A helyi szolgáltatások, termál fürdő, gyógyászat, wellness mellet a túrázók számára Füzesgyarmatról minden könnyen elérhető.

2013-12-14 12:33:17

Itthon ünnepel Csordás Ákos - interjú

Az X-Faktor negyedik helyén végzett, ezzel az idei év legjobb tehetségkutatós férfi hangja lett Csordás Ákos. A békési fiatalembert az interneten keresztül kérdeztük múlt heti kieséséről, terveiről, elképzeléseiről.

2013-12-14 12:31:00

Beugrott lopni a benzinkútra, míg várta a buszt

Rendszeresen dézsmálta egy 52 éves férfi egy mezőhegyesi benzinkút shopját.

2012-07-28 08:25:02

Nagy volt az érdeklődés a II. Csöröge Fesztivál iránt

A rendezvény nevéhez híven idén is a csöröge játszott legnagyobb szerepet a második alkalommal megrendezett füzesgyarmati Csöröge Fesztiválon.

2012-07-23 15:50:14

Smaragdfát ültettek az Egyesített Szociális Intézmény udvarán

Alföldi Andrea és Rákosi Katalin, a Magyar Nők Szövetségének elnöke és alelnöke smaragdfát ajándékozott a Füzesgyarmati Nők Egyesületének, melyet június 7-én az Egyesített Szociális Intézmény udvarán ültettek el.

Megyei hírek, röviden

Karakteres harcot vívott az Orosháza

Céllövő versenyt rendezett a két csapat a mérkőzés elején, de egyik csapat sem találta el a „pálcát”, de néhány perc elteltével az orosháziak elkezdtek koncentrálni.

Bevetésre készek az iskolás polgárőrök

Négy általános iskolás diák csatlakozott szerdán a Békési Polgárőr Egyesülethez. A tanulóknak megtetszett az a munka, amelyet a szervezet tagjai végeznek, és bár a közterületi járőrözésben egyelőre — a törvényi előírásoknak megfelelően — nem vehetnek részt, a képzések hamarosan megkezdődnek számukra.

Kolbászfesztivál: közeledik a négynapos csabai programsorozat

Október 23. és 26. között tizennyolcadik alkalommal rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált, a hungarikum csabai kolbász ünnepét.

Ivóvíz: elkészült a hat új kút a Gyula-Elek programban

Befejeződtek a Gyula-Elek Ivóvízminőség-javító Program kútfúrási munkálatai. A beruházás részeként hat új kutat fúrtak Elek térségében a szakemberek, amelyek mind minőségében, mind mennyiségében biztosítják a megfelelő ivóvizet a lakosság számára — jelentette be a helyszínen megtartott szerda délelőtti sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő.