Hírlevél

Amennyiben érdeklik Önt a friss hírek, akciók és információk, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.
Vezetéknév:
Keresztnév:
Email cím:

Gyorsmenü


Hírdessen Ön is a Füzesgyarmatinfón

 Kedvező OnLine szállásfoglalás a Sárréten

 Akciós hírdetések listája

 Városi információs oldalak gyűjtőhelye

Üdvözöljük településinformációs
weboldalhálózatunkban.
Jelenleg elérhető településeink:

Feltöltés alatt lévő települések:

  • Berettyóújfalu
  • Biharnagybajom
  • Dévaványa
  • Ecsegfalva
  • Hódmezővásárhely
  • Karcag
  • Komádi
  • Orosháza
  • Püspökladány
  • Tiszafüred

Békés megye - Sárrét Szeghalom szeghalmi vállalkozások vállalkozók cégek civil szervezetek programok rendezvények hírek  akciók weboldal weboldal készítés domain regisztráció web tárhely térkép APEH munkaügyi központ belföldi utazás szállás portál szállítmányozás Sárréti múzeum Péter András gimnázium Szigeti Endre

 

 

Híreink

2014-01-31 09:01:08

Középpontban a füzesgyarmati Hotel Gara

A Thermal Hotel Gara*** Gyógy- és Wellness Szálloda tökéletes választás a pihenni és kirándulni vágyók számára. A helyi szolgáltatások, termál fürdő, gyógyászat, wellness mellet a túrázók számára Füzesgyarmatról minden könnyen elérhető.

2013-12-14 12:33:17

Itthon ünnepel Csordás Ákos - interjú

Az X-Faktor negyedik helyén végzett, ezzel az idei év legjobb tehetségkutatós férfi hangja lett Csordás Ákos. A békési fiatalembert az interneten keresztül kérdeztük múlt heti kieséséről, terveiről, elképzeléseiről.

2013-12-14 12:31:00

Beugrott lopni a benzinkútra, míg várta a buszt

Rendszeresen dézsmálta egy 52 éves férfi egy mezőhegyesi benzinkút shopját.

2012-07-28 08:25:02

Nagy volt az érdeklődés a II. Csöröge Fesztivál iránt

A rendezvény nevéhez híven idén is a csöröge játszott legnagyobb szerepet a második alkalommal megrendezett füzesgyarmati Csöröge Fesztiválon.

2012-07-23 15:50:14

Smaragdfát ültettek az Egyesített Szociális Intézmény udvarán

Alföldi Andrea és Rákosi Katalin, a Magyar Nők Szövetségének elnöke és alelnöke smaragdfát ajándékozott a Füzesgyarmati Nők Egyesületének, melyet június 7-én az Egyesített Szociális Intézmény udvarán ültettek el.

Megyei hírek, röviden

Az ember, aki börtönbe zárta a színészeket

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes művész, a Nemzet Művésze cím birtokosa, Székely László tervezte a díszleteket a Békéscsabai Jókai Színház Bernadra Alba háza című előadásához, amit a hónap végén mutatnak be. A díszlet- és jelmeztervező nevéhez majd’ 600 darab kötődik. A teátrumban ezer fokon égve adta az instrukciókat, melyik elemet hova kell tenni.

Orosházi intézmény lett az év kutatóhelye

Az év kutatóhelye díjat az Orosházi Evangélikus Gyülekezeti Levéltár kapta 2014-ben.

Nem lesz külön mentőautója Jaminának

Békéscsaba polgármesterének címzett válaszlevelében az Országos Mentőszolgálat azt írta: nem támogatják külön mentőautó állomásoztatását Jaminában. Szarvas Péter most más megoldásokhoz folyamodna.

Új módszerekkel próbálkoznak a számítógépes bűnözők

Az utóbbi időben több, Békés megyei témával foglalkozó Facebook-csoportban is élénk eszmecsere alakult ki arról, hogy történhetnek-e, illetve miként történhetnek „hackertámadások” bankszámlák ellen. Többen is jelezték, tapasztaltak már olyat, hogy más országokból, így Hong Kongból, Hollandiából vagy éppen Budapestről próbáltak tranzakciót indítani a nevükben. Valakinek pénze is „szívódott” így fel.